Çalışanlarının sorunları çözülmelidir

Çalışanlarının sorunları çözülmelidir

Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza Olgun, 22–27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftasıdır. Türk Sağlık-Sen olarak ilimizde ağız ve diş sağlığı merkezlerinde, hastanelerde zor şartlarda görev yapan tüm ağız ve diş sağlığı çalışanlarının sorunları mutlaka

Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza Olgun ve yönetim kurulu üyeleri Konya’da hizmet veren Konya Ağız ve Diş Merkezi ve Beyhekim Ağız ve Diş Merkezlerini gezerek, buralarda çalışan diş hekimlerine ve ağız ve diş sağlığı çalışanlarına hafta münasebetiyle karanfil dağıttılar.

Başkan Olgun” Ağır ve zor çalışma koşullarına özellikle dikkat çekmek istiyoruz. Çünkü ağız ve diş merkezleri ile diş hastanelerindeki çalışma koşulları nedeniyle çalışanlar sağlıklarını riske atarak hizmet sunmaya çalışmaktadırlar. Hazırlanan raporlarda bunu göstermektedir Diş hekimlerinin de sorunları artarak devam etmektedir. Diş hekimlerinin hasta yükü azaltılmalıdır.

Sorunların çözüme kavuşturacak, çalışanların sağlıklı bir çalışma ortamında hizmet vermesini sağlayacak düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi temennisiyle tüm Ağız ve Diş sağlığı çalışanlarının haftasını bir kez daha kutluyoruz. dedi.