Çalışanlara karanfil dağıttılar

Çalışanlara karanfil dağıttılar

Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Genel Sekreter Darılmaz ve ADSM idarecileri, hastanede gezerek sağlık çalışanlarına ve hastalara karanfil dağıttılar

 

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz ve Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Teker, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle hastaların ve çalışanların Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederek, karanfil armağan ettiler.

Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Genel Sekreter Darılmaz ve ADSM idarecileri, hastanede gezerek sağlık çalışanlarına ve hastalara karanfil dağıttılar. Hafta dolayısı ile Genel Sekreterlik ve sağlık tesisleri olarak bir takım etkinlikler organize ettiklerini vurgulayan Darılmaz, “Hastane yönetimi ve genel sekreterlik olarak Efendimizin kutlu doğumunu hatırlamak, O’nu anmak, anlamak için hastalarımızı ziyarete geldik. Cuma günü Genel sekreterliğimizde lokma ikramı yapmıştık, bu günde burada hastalarımızın gönlünü almak, onların dualarına mazhar olmak istedik. Hastalarımıza acil şifalara diliyor, hepsinden dua bekliyoruz” dedi.

Konya ADSM Başhekimi Mehmet Teker’de Kutlu Doğum Haftası nedeni ile böyle bir etkinlik organizasyonu yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.