Çalımbay: Burak'ın yokluğunu hissettik

Çalımbay: Burak'ın yokluğunu hissettik

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Konyaspor'la 1-1 kalarak kupaya veda ettikleri maçla ilgili değerlendirmede bulundu.

 

 Rıza Çalımbay'ın görüşleri şöyle:

Takım olarak ilk maçtaki 1-0’lık skoru  telafi edebilirdik. İlk maçtan bugüne hep bunu konuştuk. Bunun için defansımızın çok dikkat etmesi gerektiğini, kontra ataklara çok çıkmayı konuştuk. Fakat maalesef beklemediğimiz anda bir gol yedik. Tabi elimizdeki sol bek oyuncu sakatlandı. Sonuçtan dolayı üzgünüz. İlk golün ardından 3 gol bulmamız gerekiyor. Bunu yapabilirdik fakat biraz da şansızlığımız gerçekleşti. Genel olarak baktığımızda ilk yarıdaki oyundan memnun olmadım. İkinci yarıdaki oynana oyundan gayet memnundum. Kazanmak için takımın tüm oyuncuları elinden ne geliyorsa yaptılar, fakat olmadı. Burada Burak’ın olmaması bizim için dezavantaj oldu. Onun  değerlendireceği birçok pozisyon meydana geldi.

Trabzonspor olarak sol bek transferimizi bitirmemiz gerekiyordu. Sorunlu olan tek yer oraydı. Maçın başında Mustafa’nın sakatlanması da bizim için büyük bir şansızlık oldu.