Çakmak Bağları mesire alanı hizmete açıldı

Çakmak Bağları mesire alanı hizmete açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde kaymakamlık tarafından bakım çalışmaları tamamlanan Çakmak Bağları mesire alanı vatandaşların hizmetine açıldı. Boğazlıyan...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde  kaymakamlık tarafından bakım çalışmaları tamamlanan Çakmak Bağları mesire alanı vatandaşların hizmetine açıldı. 

Boğazlıyan Kaymakamı İhsan Erdurucan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çakmak Bağlarında bulunan mesire alanında çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Çalışmalar neticesinde güzel bir piknik alanı ortaya çıktı" dedi.

Çakmak bağlarında adeta saklı cenneti ortaya çıkardıklarını vurgulayan Erdurucan, "İlçede doğal güzellikler bir bir ortaya çıkıyor. Bu manada Boğazlıyan ilçemiz de şanslı ilçeler arasında yer alıyor. İlçeye yaklaşık 9-10 kilometre uzaklıkta yeşil örtüyle karşı karşıya gelinebiliyor. Buraların kıymetini iyi bilmeliyiz ve hep birlikte sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

Doğanın içinde yer alan havuzu, çocuk oyun parkları, içme suyu ve yeşil alanları ile vatandaşların piknik yapabileceği ve dinlenebileceği alanların oluşturulduğunu ifade eden Erdurucan, buradaki çalışmayla bir bütün olarak eşsiz güzelliklerin halkın hizmetine sunulduğunu sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı