Cakarta Moda Haftası 2016

Cakarta Moda Haftası 2016

Organizasyonda, Endonezya'dan ve başka ülkelerden moda tasarımcılarının 2017 yılı koleksiyonları için hazırladığı kıyafetler tanıtılıyor

CAKARTA (AA) - Güney Doğu Asya'nın en büyük moda organizasyonlarından Cakarta Moda Haftası 2016, Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Senayan City Alışveriş Merkezi'nde devam ediyor.

Moda Haftası etkinliklerinde, 250 Endonezyalı ve 15 yabancı modacının tasarladığı 3 bin farklı kıyafet sunuluyor. Organizasyonda, 2017 yılı için tasarlanan yüzlerce elbise, 230 manken tarafından ziyaretçiler tanıtılıyor.

Ayrıca etkinlikler kapsamında Avustralya, Hindistan, Japonya, Güney Kore, Tayland ve İngiltere'den yabancı modacılar ile Endonezya'nın önde gelen modacıları Anne Avantie, Itang Yunasz, Musa Widyatmodjo, Didi Budiardjo Norma Hauri, Dian Pelangi, Jenahara Ria Mirana ve Rani Hatta'nın tasarımları sergilenecek. Moda Haftasında sunulacak tesettür koleksiyonunun da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Etkinliklere katılan Endonezya'nın ünlü şarkıcılarından Ahmed Dhani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oldukça ilginç kıyafetler sergilendiğini söyledi.

Ülkesinden moda tasarımcılarının uluslararası ölçekte başarı elde etmelerinden gurur duyduğunu belirten Dhani, "Her yıl Endonezya'da düzenlenen bu organizasyon, daha çok uluslararası arena yer almalı. Çıkarılan işten gerçekten gurur duydum." dedi.

Endonezya'da 22 Ekim'de başlayan Cakarta Moda Haftası 2016 etkinlikleri, 28 Ekim'e kadar devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :