Caddeler Çiçek Bahçelerine Dönüyor

Caddeler Çiçek Bahçelerine Dönüyor

Seydişehir Belediyesi, cadde ve sokakları çeşitli çiçeklerle donatıyor.

Seydişehir’in park bahçe ve caddelerinde yoğun bir çalışma başlatıldı. Seydişehir Belediyesi park ve caddeleri lale, gül ve çeşitli süs bitkileri ile donatıyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in altyapı ve asfalt sorunlarına köklü çözümler getirdiklerini ifade ederek yapılan hizmetlerin uzun yıllar halkımıza hizmet edebileceğini kaydetti. Başkan Tutal, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde başlatılan peyzaj çalışmaları hakkında bir değerlendirme yaparak, “Halkımızı doğa içinde bir şehirde, tabiatla buluşturmak istiyoruz. Başta ana caddeler ve ilçe merkezindeki park alanlarında önemli çalışmalara imza attık. Altyapı ve asfaltlama çalışmaları tamamlanmak üzere. Akabinde cadde ve sokaklarımızın peyzaj çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerin vakit geçirebileceği doğayla iç içe parklar inşa ediyoruz. Daha güzel bir Seydişehir için çalışıyor, ilçemizin geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Tutal, ilçe merkezindeki park, refüj ve çeşitli peyzaj çalışmalarını ilçe merkeziyle sınırlı bırakmayarak, kırsal mahallelerde de çalışmalarını başlattıklarını ifade etti. Eski köy ve kasaba; yeni kırsal mahallelerde ulaşımların önemli ölçüde çözüme ulaştırıldığını, sıkıntılı olan bölgelerin ise çalışmalarına devam edilerek çözüme kavuşturulacağının müjdesini verdi.