BYEGM’den, Orman Bölge ve DSİ’ye ziyaret

BYEGM’den, Orman Bölge ve DSİ’ye ziyaret

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, Orman Haftası ve Dünya Su Günü dolayısıyla Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey ile Konya DSİ 4. Bölge Müdürü Birol Çınar’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Konya İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi veren Fidancı, sosyal sorumluluk projesi adı altında; BYEGM, Konya Orman Bölge Müdürlüğü ve Basın-Yayın Kuruluşları işbirliğinde, basın mensuplarının katılımıyla ağaçlandırma çalışması yapılması yönünde destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey ise ağaçlandırma çalışmalarının önemine değinerek, son 15 yıl içerisinde gelinen nokta itibarıyla önemli açıklamalarda bulundu. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin kendilerini her zaman memnun ettiğini ifade eden Karacabey, projeye sıcak baktığını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

KARACABEY VE ÇINAR’DAN TEBRİK

Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey ile DSİ 4. Bölge Müdürü Birol Çınar ise, Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Fidancı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, kurumlar arası her türlü etkinlik ve faaliyette işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler.Haber Merkezi