BİK TEMSİLCİLERİ BELLİ OLDU

BİK TEMSİLCİLERİ BELLİ OLDU

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu gazete Sahipleri Temsilciliğine Mustafa Arslan yeniden seçildi.

Basın İlan Kurumu’nun Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün başarılı organizasyonuyla Ankara’da gerçekleşti. Seçime katılan 6 aday arasından Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, 538 delegenin tercihi ile yeniden göreve getirildiler.

Bilindiği üzere, 195 sayılı Basın İlan Kurumu Teşkiline Dair Kanunun 5 inci maddesinin son fıkrasına istinaden Anadolu gazete sahiplerinin Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’na katılacak 3 temsilcisinin seçimi, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün başarılı organizasyonuyla Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

BYEGM ‘den Başarılı Organizasyon…

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Basın İlan Kurumu’nun Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin belirleneceği seçim için, başarılı bir organizasyon çalışması gerçekleşti.

Salonun güvenlik önlemlerini de özenle yerine getiren BYEGM yetkilileri, sabahın erken saatlerinde Anadolu’nun dört bir yanından gelen delegeleri tek tek karşıladı ve seçimler hakkında bilgilendirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından divan oluşturuldu ve açılış konuşmasını Basın Yayın Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Uğur Eroğlu yaptı. Seçimlerin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aylardın titiz bir çalışma içinde olduklarını söyleyen Eroğlu “ Bu titiz çalışma sonucu her şey istediğimiz gibi geçti. Bu seçimle göreve gelecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kolaylı, Arslan ve Erzen büyük destek gördü

Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin belirleneceği seçimlere Toplam 6 aday başvuruda bulundu. Bunlardan Kemal Kapaklı, Mehmet Ali Dim ve Yılmaz Karaca seçimlerin yapıldığı salona gelmezken, 538 delegenin oyunu alan Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, yeniden seçimi kazandılar.

Teşekkür ettiler…

Basın İlan Kurumu, Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği görevine yeniden seçilen Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, kendilerine destek veren tüm delegelere teşekkür ederek “Kar kış demeden bu salona gelerek bizlere destek veren tüm gazete sahibi meslektaşlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onların bize olan güvenini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkarmayacağız. Her ortam da ve şartta, onların sorunlarına sahip çıkmak için gece gündüz mücadele etmeye devam edeceğiz. Ayrıca, bu büyük organizasyonu, büyük bir özveri ile başarılı bir şekilde sonlandıran Başta Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Cemalettin Haşimi ve Genel Müdür Yardımcısı Uğur Eroğlu olmak üzere, tüm BYEGM personeline çok teşekkür ediyoruz”