Büyükşehirli güreşçilere Milli davet

Büyükşehirli güreşçilere Milli davet

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yıldızlar ve işitme engelli yıldızlar kategorilerinde mücadele eden güreşçileri, Güreş Milli Takımı hazırlık kampına davet edildi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yıldızlar ve işitme engelli yıldızlar kategorilerinde mücadele eden güreşçileri, Güreş Milli Takımı hazırlık kampına davet edildi. Her iki takımdan toplam 2 antrenör ve 10 sporcu hem Konya’yı hem Türkiye’yi temsil edecek.

 

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yıldızlar işitme engelli güreş takımı ve yıldızlar güreş takımı milli takım kampına davet edildi. Her iki ekip de çalışmalara sıkı başladı.

Yıldızlar Serbest ve Grekoromen, Gençler Serbest ve Grekoromen, Büyükler Serbest ve Grekoromen Milli Takım Kamp listesi açıklandı. 2-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Rize Salarha Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek kampa Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yıldızlar işitme engelli güreş takımı, 1 antrenör ve 5 sporcuyla davet edildi. Kamp kadrosuna antrenör Mustafa Oğuz’un yanı sıra yıldızlar kategorisinde Yusuf Mücahit Koş, Cavit Koş, Memiş Ökten, Murat Mert İnan, gençler kategorisinde Seyfettin Yılmaz katıldı.

Öte yandan, yıldızlar kategorisindeki güreşçiler, 2016’da yapılacak 13-14 ve 15-16 Yaş Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’na hazırlanmak üzere Yalova’da toplandı. Milli Takım kampına Konya Büyükşehir Belediyespor’dan 32 kiloda İsmail Oruçoğlu, 38 kiloda Abdullah İrenci, 42 kiloda Süleyman Can, 47 kiloda Furkan Karcı, 85 kiloda Bilal Habeş Baktemur ve Milli Takım sporcularını çalıştırmak üzere antrenörler Necmettin Yılmaz 15 Ağustos’a kadar sürecek Milli Takım kampında çalışmalara başladı.