Büyükşehir'den Kayserispor'a destek

Büyükşehir'den Kayserispor'a destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Çelik, Kayserispor'un bu hafta oynayacağı Atiker Konyaspor maçı öncesi destek çağrısında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Çelik, Kayserispor'un bu hafta oynayacağı Atiker Konyaspor maçı öncesi destek çağrısında bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya görüşlerine yer verilen Başkan Çelik, lige başarılı bir giriş yapan Kayserispor'un şehrin en önemli değerinden olduğunu ifade etti.

Çelik, şunları kaydetti:

"Tribünler tamamen dolsun, Kayserispor coşsun. Başarı geldikçe destek artıyor, destek arttıkça da başarı geliyor. İnşallah halkımız bu desteğini bu hafta oynanacak olan Konyaspor maçında zirveye taşıyacak. 22 Ekim Pazar günü saat 16.30'da oynanacak olan karşılaşmada tribünlerin tıklım tıklım dolmasını ve maç sonuna kadar takımımıza destek olunmasını arzu ediyoruz. İnanıyoruz ki, tribünler dolunca takımımız da coşacak ve şehrimize güzel bir galibiyet hediye edecek."

Başkan Çelik, passolig kartını gösteren taraftarların 22 Ekim Pazar günü saat 14.00’ten itibaren tramvaylardan ücretsiz faydalanacağını da vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :