Büyükşehir’den iş makinesi desteği

Büyükşehir’den iş makinesi desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi, aralarında Beyşehir’in de olduğu Konya’nın 28 ilçesine tam donanımlı modern bir greyder hediye etti.

 

Beyşehir’e getirilen iş makinesinin teslim ve tanıtım programına Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta ve kadın ve gençlik kollarına mensup partililer de katıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapılan duaların ardından gerçekleşen teslimin ardından yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in kısa bir süre önce 28 ilçeye verdiği greyder sözünü yerine getirdiğini vurgulayarak, kendisine Beyşehir adına teşekkür etti. Bu kapsamda, 2015 model, konforlu bir greyderin ilçeye gönderildiğini belirten Özaltun, “Biz bu çok amaçlı greyderi hem yazın, hem de kış mevsiminde karla mücadelede kullanacağız. Beyşehir’in yeni Büyükşehir yasasından sonra mahalle sayısı 67’ye ulaştığı için bu greyder işimizi çok kolaylaştıracak. Seçimlerden önce ‘ağabey-kardeş olacağız’ demiştik. İşte ağabey-kardeşe en güzel örnek... Büyükşehir Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta da, Büyükşehir Belediyesi’nin Beyşehir Belediyesi’ne hediye ettiği greyderin teslim törenine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Bununla daha iyi ve hayırlı hizmetler olacak inşallah. Hem yazın, hem de kışın hizmet verebilecek çok amaçlı bir iş makinesi. Allah hayırlı uğurlu etsin, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. İş sağlığı ve güvenliğine uygun tedbirler alınarak, çalışmaların sürdürülmesi için biz de takipçi olalım inşallah” diye konuştu.
Beyşehir’deki seçim çalışmalarına da değinen Usta, Beyşehir'de kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semra Acır ve partililerle birlikte pazaryeri ziyareti gerçekleştirdiklerini, pazarcı esnafı ile bir araya geldiklerini anlattı. Beyşehir göl kıyısındaki kitap fuarını da gezdiğini ve burada hem okurlarıyla buluşan kitap yazarlarıyla hem de vatandaşlarla sohbet etme fırsatı bulduklarını dile getiren Usta, yaklaşan 7 Haziran öncesi seçim çalışmalarının yoğun bir tempo kazanmaya başladığını söyledi. Beyşehir'de de vatandaşlardan çok güzel tepkiler aldıklarını dile getiren Usta, "Herkes AK Parti bugüne kadar sayılamayacak sayıda hizmet yaptı, bundan sonra da devam edecek, tek bir parti var, başka parti zaten yok' diyerek AK Parti'ye olan desteklerinin sonuna kadar olduğunu söylüyor. Diğer partilerin vermiş olduğu vaatlerin hiçbirinin gerçekçi olmadığının çok iyi farkındalar. Dağdaki çobanla, şehirdeki kişinin oyunun farkı yoktur bizim için. Biz herkesi aynı statüde, aynı seviyede görürüz. Katılımcı demokrasiye yakışmayacak düşünce ve zihniyet hala var. Bu insanlarla mücadele etmeye devam edeceğiz, onlara doğruyu öğretecek olan yine biziz. Çünkü biz her vatandaşımızın, her bir oyun, tek bir oyun çok değerli ve kıymetli olduğunu biliyor ve bunu bütün tabana yaymak için elimizden geleni yapacağız" dedi.