Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmetleri

Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmetleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak 36 derslikli okulun protokolü, Valilikte düzenlenen tören ile imzalandı.Valilikten yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak 36 derslikli okulun protokolü, Valilikte düzenlenen tören ile imzalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile protokol üyeleri katıldı.

Eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren Kamçı, şunları kaydetti:

"Şu anda 40'a yakın çift teçhizat yapan okulumuz olacak. Bu anlamda en büyük yardımcımız Büyükşehir Belediyemiz, kendilerine teşekkür ediyorum. Belediyemizin Sahabiye Mahallesi'nde yaptığı dönüşümle alakalı orada bir okulumuz var. 24 derslikli okulu 36 dersliğe çıkartacağız. Yeni bina yapıldığında eski binayı belediyeye devredeceğiz. Yani yeni okul yapılana kadar eski okul eğitime devam edecek. Eski okulumuzu büyütüp daha modern hale getirerek başka yere taşıyacağız."

Başkan Çelik ise 24 derslikli Şükrü Malaz İlkokulunun yerine hemen yine aynı bölgede daha büyük ve daha modern, yeni çağın eğitim şartlarına uygun bir bina yapacaklarını kaydetti.

Ardından protokol imzalandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :