Büyükler Dünya Judo Şampiyonası ilk gününde madalya yok

Büyükler Dünya Judo Şampiyonası ilk gününde madalya yok

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başlayan Büyükler Dünya Judo Şampiyonası'nın ilk gününde 3 judokamız tatamiye çıktı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başlayan Büyükler Dünya Judo Şampiyonası'nın ilk gününde 3 judokamız tatamiye çıktı. 60 Kg'da Bekir Özlü ikinci tur müsabakasının ortalarında sakatlandı ve mücadeleyi kaybetti. Diğer iki judokamız da madalyanın uzağında kaldı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'da gerçekleşen Büyükler Dünya Judo Şampiyonası'nın ilk gününde tatamiye çıkan üç judokamız madalyanın uzağında kaldı. Erkekler, 60 Kg'da Bekir Özlü, ilk turu bay geçip, ikinci turda İngiliz A. Mckenzie ile karşılaştı. Rakibi karşısında rahat bir maç çıkaran Özlü, müsabakanın ortalarında sağ dizinden sakatlandı ve maçı kaybetti. Bu sıkletteki diğer sporcumuz Ahmet Şahin Kaba, ilk turu bay geçen isimdi. Milli sporcu ikinci turda Kazak G. Kyrgyzbayev karşısında başarılı olamadı ve yenildi.

Kadınlar 48 Kg'da Gülkader Şentürk, ilk turda normal süresi berabere biten karşılaşmanın altın skor bölümünde rakibine ikinci ihtarı verdirdi. Şentürk, atak yaptığı oyunda İspanyol J. Figueroa karşısında yenildi.

Dünya Şampiyonası'nda yarın kadınlar 52 kg'da İrem Korkmaz ve erkekler 66 Kg'da Sinan Sandal madalya için tatamiye çıkacak.

Kaynak:Haber Kaynağı