Büyük sınav yaklaşıyor!

Büyük sınav yaklaşıyor!

Bu yıl 16.sını düzenleyeceğimiz, Konya genelinde çeşitli resmi ilkokul ve ortaokullardan 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin katılacağı “16. Olimpiyat Bursluluk Sınavı” 3 Mart 2018 Cumartesi günü Özel Başak Koleji’nde yapılacaktır

5. sınıfta okuyan öğrenciler için saat 10.00, 4. Sınıfta okuyan öğrenciler için saat 13.00’da başlayacak olan sınava halkın yoğun ilgisi dikkat çekiyor.

Çocukları sınavda ter dökecek olan velileri Özel Başak Koleji’nin güzel bahçesinde ağırlamaya hazırlanıyoruz diyen Konya Özel Başak Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hamza Kaynar, “Sınava katılacak bütün öğrencilere ve velilerine, öğrencileri sınava hazırlayan öğretmenlerine ve bağlı bulundukları okullara katılımlarından ve sınavımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim. Yapılacak olan sınava katılan öğrencilere kazandıkları başarı oranlarına göre burs verilecektir. Sınav sonuçları 7 Mart 2018 Çarşamba günü okulumuzun resmi web sitesi www.basakkoleji.com ‘da ilan edilecektir. Sınav sonucuna göre indirimli kayıtlar Mart ayı itibari ile başlayacaktır. Sınav sorularının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerime teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilere başarılar diliyorum.” dedi.

Haber Merkezi