BÜTÜN İŞARETLER ONU GÖSTERİYOR

BÜTÜN İŞARETLER ONU GÖSTERİYOR

AK Parti’nin bugünkü MYK Toplantısı, Türkiye’nin kaderi açısından büyük önem taşıyor. Kamuoyu, yeni dönemde Başbakan olacak ismi merak ederken Konya’da da heyecanlı bir bekleyiş hâkim...

AK Parti’nin bugünkü MYK Topantısı’nda, Başbakan olacak isim de belli olacak. Önceki gün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, “Göründüğü kadarıyla devralacak arkadaşımız Dışişleri Bakanı Ahmet Bey” sözleri de başta Konya olmak üzere, Başbakan olarak Ahmet Davutoğlu’nu görmek isteyen milyonları heyecanlandırdı. Gazetemiz yazarları da Davutoğlu noktasındaki beklentileri kaleme aldılar. İşte o yazılardan satırbaşları:

M. Ali Köseoğlu: Türkiye olarak ne kadar sevinsek az. Çünkü gerçekten, Erdoğan’dan sonra mevcut şartları da önümüze koyduğumuzda en uygun isim olarak Ahmet Davutoğlu’nu görüyoruz. Görev Sayın Davutoğlu’na verildiğinde de Konya olarak daha dinamik olmamız gerekiyor. Dünkü çıta ne kadar yüksekse bugünkü çıta ondan daha yüksekte olacak.

>Yazıyı okumak için TIKLAYIN

Salih Sedat Ersöz: Başbakanlığa en yakın isim Ahmet Davutoğlu’dur. Bütün göstergeler onu işaret ediyor. Bugüne kadar izlediği siyasetbaşarıları, yerinde tavırları ve Tayyip Beye verdiği güven ile Başbakanlığı hak ediyor. Şayet ben, Başbakan Erdoğan’a önerimi zarfa koyup verecek olsaydım, hiçbir şarta takılmadan bu dönem için Başbakan olarak Ahmet Davutoğlu’nu yazardım.

>Yazıyı okumak için TIKLAYIN

Cahit Karaalp: Arakan’da ümmeti coşkuyla selamlayan, mazlumları kucaklayan, mahrumların gözyaşlarına ortak olan, koltuk krizinin intikamını alan, Osmanlının dağılan parçalarını toparlamaya çalışan, Türkiye’yi 2023 yılında “Cihan Devleti” yapmayı hedefleyen dava adamını, Dünyayı korkutan adamı, zalimin uykusunu kaçıran adamı Başbakan olarak görmek istiyoruz…

>Yazıyı okumak için TIKLAYIN