Bursaspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları

Bursaspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları

Yeşil-beyazlıların antrenmanını anaokulu öğrencileri de izledi

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan, geniş alanda kontrol pas çalışması ve yarı sahada iki takım halinde kalesiz oyunla devam eden antrenman, tam sahada taktik prova ile sona erdi.

Milli takım kamplarında bulunan Harun Tekin, Kubilay Kanatsızkuş, Tomas Sivok ve Yonathan Del Valle antrenmanda yer almazken, sakatlığı bulunan Ricardo Faty ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Yeşil-beyazlılarda Osmanlıspor maçı hazırlıkları akşam yapılacak antrenmanla devam edecek.


- Anaokulu öğrencileri ziyaret etti


Antrenman öncesi bir anaokulunun öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde geldikleri Özlüce Tesisleri'nde yeşil-beyazlı oyuncularla buluştu.

Sahada "Biz şampiyon şehrin çocuklarıyız" yazılı pankartı açan minik öğrenciler, yüzlerine de futbolcuların maskelerini taktı. Öğrencilerin yüzlerindeki maskeler futbolcuların ilgisini çekerken, neşeli dakikalar yaşandı.

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcılarından Yıldırım Uran'ın doğum günü antrenman öncesinde sahada pasta kesilerek kutlandı.

Teknik direktör Hamzaoğlu, Almanya'da ameliyat edildiği için tesislerde bulunmayan Uran için "İnşallah şampiyonluk pastasını da bir gün hocamla keseriz." dedi.

Futbolcular hep bir ağızdan Yıldırım Uran'ın doğum gününü kutlarken, bu görüntüler cep telefonu aracığıyla kendisine izlettirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :