Bursaspor-Trabzonspor maçından notlar

Bursaspor-Trabzonspor maçından notlar

Tribünlerde dostluk havası görülen karşılaşma öncesi iki takımın taraftarları, centilmence tezahürat yaptı

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka öncesi tribünlerde iki takımın taraftarları birbirlerine centilmence tezahüratta bulundu.

Maç öncesi Trabzonspor taraftarların "Bursaspor" tezahüratına, yeşil-beyazlı tribünlerden alkışlarla karşılık verildi.

Hem yeşil-beyazlı hem de bordo-mavili taraftarlar daha sonra "Bursa-Trabzon, tertemiz şampiyon", "Yeter, Yıldırım Demirören yeter", "Şikeye karşı omuz omuza" tezahüratları yaptı.

- Serdar Aziz'in yerine Şamil Çinaz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığı nedeniyle kadroda ciddi revizyona gitmek zorunda kaldı.

Sakatlığı yüzünden kadroya alınmayan Serdar Aziz'in yerine savunmada Şamil Çinaz'a forma veren Güneş, kart cezalısı Josue'nin yerine de Bekir Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

- Maç öncesi yağmur

Maçtan bir saat önce başlayan yağmur, tribünlerdeki doluluğu da olumsuz etkiledi.

Tribünlerin ancak yarısının dolu olduğu görülürken konuk ekibin taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.

- Fernandao ve kaleci Fatih'ten şık davranışlar

Karşılaşma öncesinde, Bursaspor'un golcüsü Fernandao ile Trabzonspor'un kalecisi Fatih Öztürk'ün şık davranışları dikkati çekti.

İstiklal Marşı okunduğu sırada Fatih Öztürk, önündeki küçük çocuğun üzerini ıslanmaması için havluyla örttü. Fernandao ise önündeki çocuğa yağmurluk giydirdi.

Şenol Güneş, maç öncesi Trabzonspor teknik heyetinin bulunduğu yedek kulübesine giderek Teknik Direktör Ersun Yanal'a başarılar diledi ve bordo-mavili futbolcularla selamlaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı