Bursaspor Süper Lig'de kaldı

Bursaspor Süper Lig'de kaldı

- Spor Toto Süper Lig'in son haftasında konuk olduğu Trabzonspor'u 2-1 yenerek ligde 6 hafta aradan sonra kazanan yeşil-beyazlılar, puanını 38'e yükseltti ve kümede kalmayı başardı- Bordo-mavililer, ligde son 6 haftada galibiyet elde edemedi


TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 yenen Bursaspor'da, maçın ardından ligde kalmanın sevinci yaşandı.

Yeşil-beyazlılar, maçın hakemi Fırat Aydınus'un bitiş düdüğünün ardından yedek kulübesindeki oyuncular ve teknik heyetin de sahaya girmesiyle birbirlerine sarılarak ligde kalmalarını kutladı. Bazı futbolcular da bu sırada gözyaşlarını tutamadı.

Futbolcular, daha sonra taraftarlarının bulunduğu tribüne giderek galibiyeti ve ligde kalma sevincini birlikte yaşadı.

Bursaspor taraftarları ise maç sonunda yönetim kurulunu istifaya davet etti.


- 6 hafta sonra galip geldi


Bursaspor, Süper Lig'de 6 hafta sonra galibiyet elde ederek kümede kaldı.

Ligin 27. haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ettikten sonra yaptığı 6 karşılaşmayı da kaybeden yeşil-beyazlılar, sezonun son maçında Trabzon deplasmanında kazanarak puanını 38'e yükseltti ve ligde kalmayı başardı.


- Trabzonspor, sezonu galibiyete hasret kapattı


Trabzonspor, Süper Lig'de oynadığı son 6 maçı kazanamadı.

En son ligin 28. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 mağlup eden bordo-mavililer, son 6 maçta 4 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşadı ve 3 puan alma başarısı gösteremedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :