Bursaspor Kulübünde bayramlaşma töreni

Bursaspor Kulübünde bayramlaşma töreni

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "Bursaspor'un sırtından geçinen insanlar istemiyoruz. Bunlar camiayı terk etsin"

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursaspor'un sırtından geçinen insanlar istemiyoruz. Bunlar camiayı terk etsin" dedi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Altepe, kent sakinleri ve yeşil-beyazlı camianın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Bursaspor'un, 3 milyon nüfuslu bir kentin takımı olduğunu belirten Altepe, şehrin bu kulüp çatısı altında birleşmesi gerektiğini söyledi.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra Bursaspor'un kentin gururu olacağını dile getiren Altepe, şöyle devam etti:

"Bursaspor'u her zaman en iyi yerde ve en iyi sonuçları alırken görmek istiyoruz. Bunun için de kentte herkesin, elini taşın altına sokması gerekiyor. Bursa kenti ve Bursaspor'un sesini dünyaya duyurmayı hedefliyoruz. Bunun için de belediye olarak yüz milyonlarca liralık yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımları yaparken güzel günler görmek istiyoruz. İddialıyız, yolumuz uzun ve yapacak işimiz çok. Her türlü yatırım ve desteğe de hazırız ancak kimse Bursaspor'un önünde engel olmasın. Bursaspor'un sırtından geçinen insanlar istemiyoruz. Bunlar camiayı terk etsin. Camia olarak kenetlenelim. Rakiplerimiz semt takımı, biz koskoca 3 milyonluk şehrin takımıyız."

 

Yeşil-beyazlı futbolculara da seslenen Altepe, bu formayı giymenin herkese nasip olmayacağını vurguladı.

Bu formanın, 3 milyonluk kentin, Türkiye'nin onuru olduğunu ifade eden Altepe, "Daha ciddi ve daha iyi olmalıyız. Önemli maçlarda, izin alıp takımı yalnız bırakmayın. Herkes üzerine düşeni yerine getirdiğinde başarının geleceğini hepimiz birlikte göreceğiz. Başarıya mahkum bir camiayız. Burada kentin üzerine, bizim üzerimize düşen ne varsa merak etmeyin, bunları yerine getiririz" diye konuştu.

Altepe, şampiyonluğa ulaşılan 2009-2010 sezonunda olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde başarılı günler göreceklerine inandıklarını anlattı.

- "Camiamızdan hoşgörülü olmalarını istiyorum"

Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ise başarılı bir sezon geçirip Spor Toto Süper Lig'i en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Takımın gelecek hafta kamp için yurt dışına gideceğini hatırlatan Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"En iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz ancak camiamızdan hoşgörülü olmalarını istiyorum. Camiamızın bana, yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenmelerini talep ediyorum. Önümüzde uzun bir yol var. Hep beraber olursak o zaman bizi kimse tutamaz, bizi kimse engelleyemez. Sonunda da ligi en iyi yerde tamamlarız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza da bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim."

Teknik Direktör Şenol Güneş de takımın başarısına odaklandıklarına dikkati çekerek, örnek bir takım olacaklarını dile getirdi.

Yıldırım ilçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin hazır bulunduğu törenin ardından futbolcular, Bölükbaşı'na çiçek hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı