Bursa'da uyuşturucu operasyonları

Bursa'da uyuşturucu operasyonları

Operasyonlarda 5 kilogram esrar, 145 gram metamfetamin ile 21 kök Hint keneviri ele geçirildi, 2'si kadın 9 kişi gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 145 gram metamfetamin, 5 kilogram esrar ile 21 kök Hint keneviri ele geçirildi, 9 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, istihbari çalışmaları değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin, merkez Yıldırım ilçesi Değirmenlikızık Mahallesi'nde bir eve yaptığı operasyonda, 5 kilogram esrar ile ışıklandırma, nem oranı ve ısısı özel olarak dizayn edilmiş bir odada yetiştirilen 21 kök Hint keneviri bulundu, şüpheliler M.S. (31) ile A.Y. (35) gözaltına alındı.

Van'dan getirilen uyuşturucunun piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine harekete geçen ekiplerin, Yıldırım ilçesindeki bir kadın kuaföründe yaptıkları aramada 145 gram metamfetamin bulundu.

Eş zamanlı operasyonlarda şüpheliler C.T. (33), M.F.D. (25), K.B. (38), E.A.D. (28) ile O.Y. (30) adlı kadın farklı adreslerde gözaltına alındı.

Bunun yanında, uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından aranan E.T. (38) ile G.A. (60) adlı kadın da yakalandı.

Zanlılar, emniyet müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :