Bursa'da gece kulübündeki silahlı kavga

Bursa'da gece kulübündeki silahlı kavga

Nilüfer ilçesinde bir gece kulübünde çıkan, bir kişinin öldürüldüğü, 3 kişinin yaralandığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı- Görüntülerde cinayetten 39 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan Çakar'ın elinde silahla bir masaya yaklaştıktan

BURSA (AA) - Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir gece kulübünde bir kişinin öldürüldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Tutuklu sanık Yavuz Çakar'ın 39 yıl 7 ay hapis cezası aldığı bugünkü karar duruşmasında mahkeme heyetine, geçen yıl aralık ayında yaşanan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri sunuldu.

Görüntülerde, Çakar'ın, elinde silahla içeri girdiği görülüyor. Ardından Hakan Cebeci, Halil Kazak ve Emrah Başıbüyük'ün oturduğu masaya yaklaşan Çakar, burada Kazak ile tartışıyor. Kazak'ı karnından yaralayan Çakar'ın, ardından kendisine müdahale etmek isteyen Serdar Öztürk'ü kafasından vurarak öldürdüğü görülüyor.

İş yerindekilerin elindeki silahı alabilmek için bir süre boğuştuğu Çakar'ın daha sonra olay yerinden ayrıldığı kameralara yansıyor.

Öldürülen Öztürk'ün yakınlarının avukatı Erdal Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Öztürk'ün kavgayı ayırmak isterken vurulduğunu söyledi.

Yıldız, olaydan bir gün önce Yavuz Çakar'ın, gece kulübünün sahibi olan Halil Kazak ile kavga ettiğini ve aynı gün barıştıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Bir gün sonra Serdar Öztürk, eniştesi olan Halil Kazak'ın iş yerine geliyor. Burada birlikte oturuyorlar. Bu sırada Yavuz da oraya geliyor. Girişte üzeri aranıyor. Alkol aldıktan sonra 'Hemen geliyorum' diyerek dışarı çıkıyor. Silahını alıp dönüyor. Görevliler de şüphelenmedikleri için üzerini aramıyorlar. Yavuz Çakar, yanına gittiği Halil'e ateş ediyor. Serdar da kendisine engel olmak istiyor. Bu sırada Yavuz Çakar, Serdar'a ateş ederek öldürüyor. Olay bu şekilde oluyor."

Yeni Karaman Mahallesi Mudanya yolu üzerinde geçen yıl 27 Aralık'ta Halil Kazak'a ait eğlence mekanına giden Çakar, tabancayla önce Kazak'ı karnından, ardından Serdar Öztürk'ü kafasından ve Başıbüyük ile Cebeci'yi de ayaklarından vurmuştu. Kaçmaya çalışırken iş yeri çalışanları tarafından bıçakla yaralanarak durdurulabilen ve tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alınan Çakar, tutuklanmıştı.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında sanık Çakar'a 39 yıl 7 ay hapis cezası verilmişti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :