Bursa'da 2 kadın cesedinin bulunması

Bursa'da 2 kadın cesedinin bulunması

Pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 kadının anne-kız olduğu ortaya çıktı

Bursa'da, pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş halde arazide cesetleri bulunan kadınların kimlikleri belirlendi. 

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi civarında kadın cesetlerinin bulunması üzerine, Bursa Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, cesedin üzerine örtülen kırmızı ve siyah renkli naylon hasırla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, markasından yola çıkarak, hasırın satıldığı Kestel ilçesindeki mağazayı buldu. İş yeri sahibi hasırı yaklaşık bir hafta önce müşterisi olan Mükerrem Alemdağ'a sattığını söyledi. 

Soruşturmayı sürdüren ekipler, Ali Demirkıran'dan boşanan Mükerrem Alemdağ'ın yanında kaldığı öne sürülen çocukları Uğur ve Umut Demirkıran'a ulaştı. Demirkıran kardeşler, hasırı geçen hafta annesinin aldığını doğruladı.

Jandarma ekipleriyle Bursa Adli Tıp Kurumu'na giden Demirkıran kardeşler, cesetlerden birinin anneleri Mükerrem Alemdağ'a (41) diğerinin de kardeşleri Fadime Aytekin Demirkıran'a (21) ait olduğunu teşhis etti. 

Öldürülen anne ile kızın cenazeleri bugün ailesi tarafından alındı. Alemdağ'ın cenazesi, Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verilirken Fadime Aytekin Demirkıran'ın ise yarın defnedileceği belirtildi. 

Ekiplerin cinayetleri aydınlatmak için çalışmaları sürüyor.

Samanlı Mahallesi Çatıl Sokağı'nda pazartesi gecesi devriye görevini yürüten jandarma ekipleri, dere kenarında üstü hasırla örtülü bir ceset görmüş, pompalı tüfekle vurulan bir kadına ait olduğu belirlenen ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı. Dün sabah da olay yerine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta, yol kenarındaki meyve bahçesinde ceset gören vatandaşlar, polise haber vermiş, jandarma ve polis ekiplerince yapılan incelemede, cesedin, pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir kadına ait olduğu tespit edilmişti. Jandarma ve polis ekipleri, birbiriyle bağlantılı olabileceği değerlendirilen cinayetlerin aydınlatılması için çalışma başlatmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı