Bursa'da Şafak Vaktinde Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da Şafak Vaktinde Uyuşturucu Operasyonu

Merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde şafak vakti uyuşturucu operasyonu yapıldı- İlçelerdeki 18 evde, 29 kişinin gözaltına alındığı operasyon, polis kamerasınca görüntülendi

Merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde, şafak vaktinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda yaklaşık 100 extacy hap ve çok miktarda esrar ele geçirildi, 17'si kadın 29 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, yaklaşık iki ay süren teknik ve fiziki takip sonrası Ebu İshak, Elmasbahçeler, Kayhan, Hacıseyfettin, Meydancık, Selimzade, Yeşil mahallelerinde 18 eve şafak vaktinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Koç başı ile kapıları kırıp evlere giren yaklaşık 200 polis, narkotik köpekleriyle yaptıkları aramalarda yaklaşık 100 extacy hap ile çıkınlarda çok miktarda esrar ele geçirdi.

Gözaltına alınan 17'si kadın 29 şüpheli, emniyette sorgularının tamamlanmasının ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Polis kamerası görüntülerinde, kapıların kırılarak evlere girilmesi, çatılarda araştırma yapılması ve zula olarak tabir edilen gizli bölmelerden uyuşturucu maddelerin çıkarılması yer aldı.

Muhabir: Doğukan Altınay
Yayınlayan: Sedat Gök

Kaynak:Haber Kaynağı