Büro Memur-Sen de 'evet' diyecek

Büro Memur-Sen de 'evet' diyecek

Büro Memur-Sen Konya Şubesi tarafından organize edilen bilgilendirme ve istişare toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Turan Çetinkaya ve Feyim Bingöl’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Büro Memur-Sen 16 Nisan’da yapılacak referandumda “EVET” diyecek.

Memur-sen konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Büro Memur-Sen Konya Şubesi 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum öncesi DSİ Konya Sosyal tesislerinde bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Turan Çetinkaya ve Feyim Bingöl katıldı.

Bilgilendirme ve İstişare toplantısında ilk sözü alan Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Mahmut Çimen “ Sendika olarak bugüne kadar değerler sendikacılığı yapmaktayız. Bunun yanı sıra kamu çalışanlarının emek ve haklarını kazanma adına her sahada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Büro Memur-Sen olarak 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda “evet” diyeceğiz” dedi.

Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mevzuat sekreteri Turan Çetinkaya “ Sendika olarak yetkili bir sendikayız. Bunun sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Bünyemizde bulunan 70 bin üyemizin emek ve haklarını savunmak ve savunmak için tüm ülke genelinde çalışmalarımızı gece-gündüz sürdürüyoruz. Büro Memur-Sen hak kazanma yeridir. Bunun her kesim tarafından bilinmesini istiyoruz. Bu senede toplu görüşme masasında haklarımızı alacağız. Sendikacılık bir meslek değildir. Bizler emek ve emekçinin haklarını savunan sendikacılığı yapmaktayız. Üyelerimizin karşılaştıkları sorunları en ince noktasına kadar çok iyi bilmekteyiz. Bunların çözülmesi konusunda her saha ve alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğe ümitle bakıyoruz.

1 milyon üyesini bulunan Memur-Sen konfederasyonumuz 16 Nisan 2017 yapılacak olan referandum öncesi 6 Mart’ta Konya’da bir etkinlik düzenleyecektir.

 “EVET” kampanyasına destek veren Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Turan Çetinkaya ve Feyim Bingöl “ Sendika olarak 16 Nisan referandumu öncesi sendika olarak “EVET” kararı aldıkları söyleyerek sözlerini tamamladı.

Protokol konuşmalarının ardından Büro Memur-Sen bilgilendirme ve istişare toplantısı sendika çalışmaları hakkında bilgiler verilmesiyle son buldu.