Burkina Faso' da 1500 Yetim Çocuğa İftar Sofrası Kuruldu

Burkina Faso' da 1500 Yetim Çocuğa İftar Sofrası Kuruldu

Dost Eli Derneği ;açlık, susuzluk ve yoksulluğun yoğun yaşandığı Afrika ülkelerden olan Burkina Faso’ da yetimlerle iftar sofrasında buluştu.

        İftar programı hakkında bilgi veren Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seçer; İyiliğin bereketi yeryüzüne yayılsın diyerek çıktığımız yolda Burkina Faso'nun yetimleri iftar sofrasında buluştuk.Yıl içerisinde eğitim, barınma ve beslenme alanında destek verdiğimiz  Peygamber (sav) emaneti yetim çocuklarımızı unutmadık. Burkina Faso'nun Djibu bölgesinde yaşayan  1500  yetim çocuğa iftar  programları düzenlendi. Bir çok farklı sebeple yetim ve öksüz kalan bu çocuklar yapılan ikramlarla yüzleri gülüyor ve kendilerine sahip çıkılmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Kurulan iftar sofraları  yetim dünyasında iyilik ve umut dolu günlere ufuk açıyor.  " dedi.

             Ayrıca başkan Seçer, Ramazan ayının rahmetini ve bereketini yetimlerle paylaşan bağışçılara yetimler adına teşekkürlerini iletti. bu anlamlı çalışmanın Ramazan sonu kadar devam edeceğini yıl içerisinde de yetim çocuklar için farklı alanlarda desteklerinin devam edeceğini belirtti.