Burhan Eşer: Konyaspor maçı zor geçecek

Burhan Eşer: Konyaspor maçı zor geçecek

Orta saha oyuncusu Eşer: "Zor bir maç olacak, bunun bilincindeyiz. Onun için sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarımıza artık 3 puan hediye etmek istiyoruz"

 Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Torku Konyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, top kapma çalışmasıyla başladı. Antrenman esneme hareketleriyle devam etti. John Utaka sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı koşarken, Musa Sinan Yılmazer'in ise salonda çalıştığı öğrenildi. 

İdman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan orta saha oyuncusu Burhan Eşer, kırmızı-beyazlı ekibin ligin ilk 2 haftasında istediği sonuçları alamadığını söyledi. Sivasspor'un, Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında 5 puan kaybettiğini anımsatan Eşer, "Bu 2 hafta en az 4 puan almamız gereken maçlardı. Goller atıyoruz ve kötü goller yiyoruz. Kendi aramızda bunun analizlerini yapıyoruz" dedi. 

Torku Konyaspor maçının zor geçeceğini belirten Eşer, rakiplerinin iyi transferler yaptığını ifade ederek, "Zor bir maç olacak, bunun bilincindeyiz. Onun için sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarımıza artık 3 puan hediye etmek istiyoruz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" diye konuştu. 

Bu arada, idman öncesinde, Sivasspor teknik heyeti ve futbolcular poster çekimi için objektif karşısına geçti. 

Kaynak:Haber Kaynağı