"Burası hukuk devleti, guguk değil bay Muharrem!"

"Burası hukuk devleti, guguk değil bay Muharrem!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Esenyurt'ta vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece ve Eyüp ilçe mitinglerinde halka hitap ediyor.

Erdoğan'ın programı Esenyurt mitingiyle başladı. Erdoğan, şu sıralarda Beylikdüzü'nde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenleyeceği 5 mitingle seçim çalışmalarını tamamlamış olacak.

ERDOĞAN İLK OLARAK ESENYURT'TA KONUŞTU

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Ne diyor bu bay Muharrem? YSK önünde yatacakmış. Demek ki kaybedeceğini anladı. Burası hukuk devleti hukuk. Guguk devleti değil bay Muharrem. Seçimlerle ilgili her türlü tedbiri aldık. Herhangi bir sandık üyesi hemen güvenlik ekibine haber verebilecek.

"BUNLARIN KAFASI BASMIYOR"

Yeni yönetim sistemiyle Türkiye bir uçuşa geçecek. Bu farklı sistem ile diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni gerçekleştireceğiz. Bunların kafası basmıyor, nasıl parlamenter demokrasi. 16 Nisan'da biz anayasa değişikliğini yaptık, bu iş bitti. Milleti aldatıyorlar.

Türkiye G20 içerisinde 17'nci ülke, Avrupa'da 6'ncı ülke. Durup dururken gelmedik. Büyümede ilk çeyrekte 7,4 ile Hindistan'dan sonra ikinci sırada yer aldık. OECD arasında bir numarayız. İş bilenin kılıç kuşananın.

"MECBUR MUSUN 3. KÖPRÜDEN GEÇMEYE?"

Bay Muharrem sen mecbur musun 3. köprüden gitmeye? 2. köprüden git, 1. köprüden git. Bunlar pahalı geliyorsa sandalla git. Bay Muharrem gün ola harman ola. Şu an biz burayı yap-işlet-devlet'le yaptık. Bu bir mantık, ekonomik zekadır. Sende bu yoksa ne yapalım? Biz bunu G20 toplantısında biz bunun konferansını verdik. Atacağımız adımı halkımız için atıyoruz. 3. köprüyü ağır vasıtalar oradan geçsin, İstanbul'un ulaşımı rahatlasın diye attık.