Bünyan Dostları 250 fidanı toprakla buluşturdu

Bünyan Dostları 250 fidanı toprakla buluşturdu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de faaliyet gösteren Bünyan Dostları Derneği üyeleri, Orman Haftası dolayısıyla 250 fidanı toprakla buluşturdu.Dernekten yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de faaliyet gösteren Bünyan Dostları Derneği üyeleri, Orman Haftası dolayısıyla 250 fidanı toprakla buluşturdu.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Bünyan ve Pınarbaşı ilçeleri arasındaki bölgede gerçekleştirilen fidan dikim töreninde konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, derneğin böyle bir etkinliği gerçekleştirmesinden mutluluk duyduklarını, belediye olarak da ilçenin orman varlığını artırmak için çalıştıklarını belirtti.

Bünyan Dostları Derneği Başkanı Şener Serim de ilçenin hem ulusal hem de uluslararası alanda tanıtımı için farklı zamanlarda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anımsattı.

Serim, Orman Haftası dolayısıyla da Pınarbaşı Mesire Alanına yakın bölgeye sedir, sarıçamın da aralarında bulunduğu 250 fidan diktiklerini kaydetti.

Ağaç dikme etkinliğine, Kayseri’de tek başına bir milyondan fazla ağaç diken ve bu sebeple Türkiye Diyanet Vakfı'nca İyilik Ödülü'ne layık görülen Mustafa Göçer de katılarak ağaç dikti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :