"Bunlar kan emici vampirler gibiydi"

"Bunlar kan emici vampirler gibiydi"

Adana'da eski infaz koruma memuru, "terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olmak" suçundan yargılandığı davada, "Bunların aklı fikri para, pişman olup okullarından istifa ettim. Okullarında işsizlikten çalıştım. Bunlar kan emici vampirler gibiydi. Sosyal hayatım yok

ADANA (AA) - Adana'da eski infaz koruma memuru, "terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olmak" suçundan yargılandığı davada "Bunların aklı fikri para, pişman olup okullarından istifa ettim. Okullarında işsizlikten çalıştım. Bunlar kan emici vampirler gibiydi. Sosyal hayatım yoktu. Kendimi onlardan zor kurtardım." şeklinde savunma yaptı.

Ceyhan Açık Cezaevinde infaz koruma memuru olarak görevliyken meslekten ihraç edilen ve adli kontrol şartıyla daha önce serbest bırakılan sanık E.K'nın yargılanmasına Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, E.K'nın "terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olmak" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Sanık kadın, savunmasında, örgütün yurdunda kaldığını ve okulunda kısa süreli çalıştığını belirtti.

E.K, "Baktım, bunların aklı fikri para, pişman olup okullarından istifa ettim. Okullarında işsizlikten çalıştım. Bunlar kan emici vampirler gibiydi. Sosyal hayatım yoktu. Kendimi onlardan zor kurtardım. İstemeyerek bu cemaatin içinde bulunduğum için çok üzgünüm. Vatanını, milletini seven birisiyim, eğer devletimiz bu pisliklerden temizlenecekse mesleğimden atılmaya ve ceza almaya da razıyım." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, "yüklenen suçu işlediği sabit olmaması" nedeniyle E.K'nın beraatine karar verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :