Bulgurcum stantına yoğun ilgi

Bulgurcum stantına yoğun ilgi

KTO Karatay Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İç Anadolu Kariyer fuarında stant açan Bulgurcum, fuara ziyarete gelenlere bardakta bulgur ikram etti.

 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve KOP Bölgesindeki 9 üniversitenin katkıları ile bölgenin en büyük kariyer etkinliği olan İç Anadolu Kariyer Fuarında Bulgurcum Sahibi Yılmaz Uzun bulgurcum ürünümüzle sokakta satılan mısıra rahip olduklarını belirterek, "Günümüzde her sokak satılan bardakta mısıra karşı biz Burgumcum bulgurunu ön plana çıkarıyoruz. çünkü Mısra göre doğal ve sağlık olan bulgura Mısır gibi bardağın içerisine katarak, içine haşhaş, kenevir, fındık, fıstık, kuru kayısı gibi ürünleri de ilave ediyoruz. bu karışımlardan oluşan bulguru fuara ziyarete gelenlere ikram ederek, tanıtımını yapıyoruz." dedi.

bulgurcum-stanttina-yogun--(3).jpg

BULGURCUM, SON DERECE SAĞLIKLIDIR

Ürünlerinin son derece sağlıklı olduğuna dile getiren Yılmaz Uzun, "Bulgurcum bulguru B vitamini açısından zengindir. Bağırsakların çalışmalarını düzenler. Uzun süre tokluk hissi verir. Damar sağlığını korur  ve kolan kanserine yakalanma riskini azaltır. kilo vermeyi kolaylaştırırken, kemik sağlını korur. Vitamin ve mineral açısından zengindir. Bulgur birçok vitamin ve mineral içerir.  Diyet içinde idealdir.  Sağlık açısından son derece faydalı olan bulguru rahatlıkla yiyebilirsiniz. Ürünlerimizi AVM'lerde, üniversitelerde ve yakında Türkiye'nin birçok ilinde de ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturacağız."

bulgurcum-stanttina-yogun-manset.jpg

Etiketler :