Bulgaristan'dan Dalaman'a charter ile ilk turist kafilesi

Bulgaristan'dan Dalaman'a charter ile ilk turist kafilesi

Bulgaristan'dan Muğla'nın Dalaman ilçesine charter seferiyle gelen ilk turist kafilesi, havalimanında Türk lokumuyla karşılandı

MUĞLA (AA) - Bulgaristan'dan Muğla'nın Dalaman ilçesine charter seferiyle gelen ilk turist kafilesi, havalimanında Türk lokumuyla karşılandı.

Sofya'dan Bulgaria Air'e ait uçakla Dalaman Havalimanı'na gelen 105 kişilik kafile için karşılama töreni düzenlendi. Uçaktan inen yolculara ve uçuş ekibine Türk lokumu ikram edildi. Kafilenin tatillerini, Marmaris ve Fethiye'de geçirecekleri öğrenildi.

Yolculardan Dimitri Patronevi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dalaman ve Fethiye'ye ilk defa geldiklerini söyledi. Servis olarak Türkiye'nin dünyada bir numara olduğunu belirten Patronevi, "Değerlendirmesini yaptık. Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan ve İtalya'dan daha iyi." dedi.

Poseidon Seyahat Acentesi Sahibi İlhan Öztürk ise bu yıl Bulgaristan'dan organize ettikleri Dalaman Havalimanına ilk charter tur olduğunu kaydetti. Öztürk, "Bugün ilk charter seferi gerçekleştirildi. Bunun akabinde 27'sinde ve 30'unda denemelik charter uçuşlarımız olacak. Eğer başarılı olursa ki canı gönülden başarılı olacağına inanıyoruz, önümüzdeki yıl için bir başlangıç sayabiliriz bunu." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :