"Bugün itibarıyla kurultay için gerekli imza toplanacaktır"

"Bugün itibarıyla kurultay için gerekli imza toplanacaktır"

CHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz: - "Bugün itibarıyla sanıyorum kurultay için gerekli imza toplanacaktır"

NİĞDE (AA) - CHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz, CHP'deki olağanüstü kurultay tartışmalarına ilişkin, "Bugün itibarıyla sanıyorum kurultay için gerekli imza toplanacaktır." dedi.

Yılmaz, bir otelde düzenlenen programın ardından yaptığı açıklamada, 24 Haziran'daki seçimlerden sonra partide delegeler ve milletvekilleri tarafından "umut ve değişim kurultayı" için imza kampanyası başlatıldığını hatırlattı.

CHP'de emeği olan insanlar olarak kurultay çağrısını desteklerini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bugün itibarıyla sanıyorum kurultay için gerekli imza toplanacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin de partimize ciddi manada katkıları olmuştur. Onları hiçbir zaman yadsıyamayız. Sayın Genel Başkanımız ve ekibine karşı ya da CHP'ye karşı bir saygısızlık içerisinde değiliz. Onları da her zaman sevgiyle saygıyla yad etmek isteriz. Öyle de yapıyoruz."

CHP Niğde Kadın Kolları Başkanı Nevriye Sayın da 2011'den bu yana seçimlerle iç içe olduklarını ve her seferinde hayal kırıklığına uğramanın kendilerini mahvettiğini söyledi.

Olağanüstü kurultay için imza verdiğini dile getiren Sayın, "Değişimden yana bir tavır koydum. Onun için mutluyum. İnşallah sonuç da güzel olur." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :