Bu takım daha başarılı olacak

Bu takım daha başarılı olacak

Anadolu Selçukspor Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, sabredildiği takdirde takımın daha başarılı olacağına inandığını ifade etti.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 3. hafta karşılaşmasında evinde Zonguldak temsilcisi Kömürspor’u 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, sabredildiği takdirde takımın daha başarılı olacağına inandığını ifade etti.

MÜCADELEDEN MEMNUNUM

 Maç sonu konuşan Avcı şunları söyledi:  “Üç haftadır zaten iyi mücadele ediyoruz takım anlamında. Oyunu başında istediğimiz gibi kontrol edemiyoruz ancak genel anlamda ve özellikle ikinci yarıda belki tecrübesizlik belki o anki oyunu tutma gayreti nedeniyle futbol adına belki çok keyif vermemiş olabiliriz.  Tabi son dakikalarda geriye çok yaslanan bir görüntümüz var,bizi de strese sokuyor ancak umarım daha iyi olacak. Oyunun genelinden ve futbolcularımın mücadelesinden memnunum.”

EKSİKLER ETKİLİYOR

Gökhan ve Seddar’ın olmamasının takımı etkilediğini ifade eden Avcı, “Takımımız içerisinde iki önemli oyuncumuzun sakatlığı nedeniyle bizlerde olamaması elbette oyunumuzu etkiliyor. Gökhan ve Seddar bizim için önemli oyuncular. Kısa sürede aramıza döneceklerine inanıyorum. Ligin daha çok başındayız. Biz biliyoruz ki oyuncuların potansiyeli var inanıyorum ki bu oyuncu grubuyla çok daha iyi şeyler yapacağız. Açıkça söylemek gerekirse bu ligde sıralamayı düşünmemek lazım her takım her takımı yenebiliyor. Önümüzdeki hafta da Kahramanmaraş deplasmanına gidip elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Bizim için önemli olan iyi futbol oynayıp sonuç alabilmek. Hafta içinde kupa maçı oynayacağız. Ben inanıyorum ki sabredilirse bu takım çok daha başarılı olacak” diye konuştu.