"Bu oyuncuları kimse unutmayacak"

"Bu oyuncuları kimse unutmayacak"

- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer:"Sezon başında amatörken profesyonel yapılan ve 1. Lig'de takımları için savaşan bu oyuncuları kimse unutmayacak"


KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü İlhan Özer, "Sezon başında amatörken profesyonel yapılan ve 1. Lig'de takımları için savaşan bu oyuncuları kimse unutmayacak." dedi.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekonomik ve sportif açıdan zor bir süreçten geçen ülkenin köklü kulüplerinden Kardemir Karabükspor'un yaşam mücadelesi verdiğini söyledi.

Bu mücadelede en büyük yükü genç oyuncuların sırtladığını anlatan Özer, "Sezona, transfer tahtası açılmadığı için altyapıdaki oyuncularımızla başladık. Yönetimler, teknik heyetler gitti geldi ancak bu çocuklar hep buradaydı. Birçoğu amatördü, kadro tamamlansın diye profesyonel yapıldılar. Onlar bu ağır yükün altında haftalardır savaşıyor. Sezon başında amatörken profesyonel yapılan ve 1. Lig'de takımları için savaşan bu oyuncuları kimse unutmayacak. Onlar kaybetmediler, tecrübe kazandılar. Her biri ülke futboluna yıldız olarak adım attı. Öyle ki artık her yönden kendilerinden kat kat üstün takımlara kafa tutmaya başladılar. Umarım bahtları açık olur, ülke futbolu için ter akıtırlar." diye konuştu.

Deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacaklarını dile getiren Özer, bu maça çok iyi hazırlanıp sahaya puan için çıkacaklarını kaydetti.


- Balıkesirspor Baltok maçı hazırlıkları


Kırmızı-mavili ekip, ligin 30. haftasında 22 Nisan Pazartesi günü deplasmanda yapacağı Balıkesirspor Baltok maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Özer yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Yusuf Akbulut katılmadı.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :