"Bu maçta her şey bizim elimizde"

"Bu maçta her şey bizim elimizde"

- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:- "İyi geçirdiğimiz bir sezonu play-off'a kalarak tamamlamak istiyoruz"


İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de 5 Mayıs Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, sezonu play-off'a kalarak tamamlamak istediklerini söyledi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, ligin 2. yarısında iyi bir performans ortaya koyduklarını, play-off'u iki yıldır son haftalarda kaçırdıklarını, bu sezon da genellikle ilk 6 içinde bulunduklarını bildirdi. Ligde uzun süre ilk 2 hesabı yaptıklarını belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Ligin çok değişkenlik göstermesi, son haftaya kadar herkesin iddialı durumda olması ligin zorluğunu gösterdi. Biz son 3-4 maçtır bu avantajımızı iyi değerlendiremedik. Bu maçta her şey bizim elimizde. Kazandığımız takdirde play-off'un içinde olacağız. Daha önceki yıllarda bize bağlı değildi. Biz kazansak rakiplerimizin alacağı sonuçlar bunu etkiliyordu. Bunun bilincindeyiz, buna göre hazırlanıyoruz. İyi geçirdiğimiz bir sezonu play-off'a kalarak tamamlamak istiyoruz."

Eroğlu, Göztepe'nin İzmir'i Süper Lig'de temsil ettiğini hatırlatarak, "Bu sene yukarıda, Süper Lig'de olmayı isteriz. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına da İzmirli futbolseverlerin gelmesini istiyorum. Onların desteğine ihtiyacımız olacak." ifadelerini kullandı.

Altınordu kalecisi Erce Kardeşler de ligde daha önce play-off'u hatta ilk 2'yi garantileme şanslarının olduğunu ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Play-off için tek çaremiz kazanmak, bu duruma biz getirdik, hep beraber getirdik. Bu durumdan çıkaracak da hepimiziz." dedi. Erce Kardeşler, play-off'a kalmaları halinde play-off finali oynayacaklarına inandığını belirterek, "İnşallah şampiyonluğa ulaşırız." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :