"Bu ligde var olduğumuzu göstermek istiyoruz"

"Bu ligde var olduğumuzu göstermek istiyoruz"

Boluspor Teknik Direktörü Karakuş:- "Bu ligde var olduğumuzu Giresunspor maçı dahil bundan sonraki karşılaşmalarda da göstermek istiyoruz"

BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Cüneyt Karakuş, gelecek hafta oynayacakları Giresunspor maçında itibaren ligde iddialı olduklarını göstermek istediklerini söyledi.

Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son hafta Göztepe karşısında oynadıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Deplasmanda Giresunspor ile oynayacakları maça konsantre olduklarını anlatan Karakuş, "Ağıtlar yakarak zaman kaybetmek istemiyoruz. Bir an önce toparlanıp önce kupa, sonra da Giresunspor maçına konsantre olmalıyız. İç saha maçlarında da genel bir sıkıntımız var. Oyuncuların üstünde çok baskı var" dedi.

Karakuş, Giresunspor'un son 4 haftadır iyi bir çıkış yakaladığını aktararak, "Oraya puan almaya gidiyoruz. Bir şekilde bu ligde var olduğumuzu Giresunspor maçı dahil bundan sonraki karşılaşmalarda da göstermek istiyoruz. Bunun için de taraflı tarafsız herkesten destek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bolu ekibinin teknik direktörü, Göztepe karşılaşmasında son dakikalarda penaltıdan yedikleri gole ilişkin de "Evet, acemice bir gol yedik. Belki arkadaşımız olabilecek gol pozisyonunu kurtarmak istedi.  Orada arkadaşımız kayarak müdahale etmek istedi. O tercih onun ve yanlış oldu" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı