Bozkırlı Başkanlardan birlik ve beraberlik vurgusu.

Bozkırlı Başkanlardan birlik ve beraberlik vurgusu.

Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu vefa yemeğinde, Bozkırlı Başkanlar birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Düzenlenen vefa yemeğine Bozkırlı Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Ali Yalçın, Ak Parti Bozkır Kadın Kolları Başkanı Fatma Taşdelen Soylu, Bozkır Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Bozkır Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar, mahalle temsilcileri ve ilçe sakinleri katıldı.

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, “13 yıl önce çıkmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşte ilk günkü aşkla daha sesimiz gür bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Çelmeli, “13 yıl önce partimizin iktidara gelişiyle başlayan bu kutlu yürüyüşte çok mesafeler aldık. O gün Bozkır’da kuruculuğunu yapmış olduğumuz partimizin ne şartlar altında çalıştığını herkes biliyor. Artık kenara atılmış bir Türkiye yok. Artık istenmeyen, boyun eğen bir Türkiye yok. Dışarıdan ve içeriden yapılan her türlü karalama kampanyasının, propagandaların halkımız farkında ve bu farkındalıkla şimdi sesimiz daha gür bir şekilde yoluma devam ediyoruz. 1 Kasım itibariyle ilk günkü aşla bismillah deyip yeni bir döneme başlayacağız. Buna yürekten inanıyorum.”diye konuştu.

Başkan Gün, “ülkemiz koalisyon ile yönetilemez, yönetilemiyor”

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Aynı yoldan geçmişiz biz, aynı sudan içmişiz biz. Yazımız bir kışımız bir, aynı dağın yeliyiz biz, şarkılar bir türküler bir, hep beraber söyleriz biz, halaylar bir horonlar bir, aynı sazın teliyiz biz, gönüller bir dualar bir, bir Allahın kuluyuz biz” diyerek Bozkır’daki birliğin ve beraberliği anlatın deseler, bu dizeleri söylerdik” dedi.

Başkan Gün sözlerine şu şeklide devam etti; “Bozkır’da ufak, ayrıntılı kırgınlıklar olabilir. Bunları bu dönem Bozkır sevdası adına, Konya sevdası adına, memleket sevdası adına bu dönem bir kenara bırakmalıyız. Bir esnaf gözünden, 7 hazirandan sonra esnaflarımızın, sanayicilerimizin geldiği durumu anlatmak istiyorum. Hepiniz yakından takip ediyorsunuz. Sanayicilerimizle esnaflarımızla konuştuğumuzda her birinin ortak söylediği şey, Başkanım artık iflas etmek üzereyiz, demesidir. Evet 6 ay önce esnaflarımızın, sanayicilerimizin, ticaretle uğraşan hemşerilerimizin, köydeki vatandaşımızın durumu bu şekilde değildi. Dünyada 16 gelişmiş ülkenin arasına girmek için zorluyorduk. Ekonomik anlamda hiçbir sıkıntımız yoktu. Ne oldu da iki buçuk üç ayda bu seviyeye geldik. Bunu düşünüp sorgulamak gerekiyor. Sorguladığımız zaman ülkemizin koalisyonla yönetilemeyeceği konusunda hem fikire sahip oluyoruz. Daha önce de bu koalisyonları gördük. 10 yılda 11 koalisyon gördük. Hepiniz gördünüz biliyorsunuz. Kimse kusura bakmasın biz ülkemizi sokakta bulmadık. Şunu vurgulayarak tekrardan belirtmek gerekirse, ülkemiz koalisyon ile yönetilemez, yönetilemiyor. Gelin ilk günkü aşkla el ele verip ülkemizi hak ettiği yerlere getirmeye devam edelim” diye konuştu.

 Biz buraya bir şehir vaat ettik. Sözümüzü tutmaya tekrardan söz veriyoruz.

Başkan Gün, Belediyecilik anlamında eksik yapmış olabiliriz. Yapmış olduğumuz bütün çalışmaları milletvekilimizle, ilçe başkanımızla, meclis üyelerimizle halkımızla istişare ederek yapıyoruz. O mahalleye yaptınız bizim mahallemize niye yapmıyorsunuz diye birkaç vatandaşımız serzenişte bulundu. Allah izin verirse önümüzde 3.5 yılımız daha var. Bütün projelerimizi bir anda gerçekleştirmenin mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. Allah izin verirse 3.5 yıl içinde Milletvekilimiz ile birlikte, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 30 martta sizlere ne söylediysek hepsini gerçekleştirmiş olacağız. Bozkır’da 10 yıldır yapılmamış hizmetleri yaptık. Görülmemiş bir şey bu. Bozkır’da toprağın altına 30 milyon tl gömdük. Kanalizasyonları bağladık. Asbest borularımızı değiştirdik. Drenaj çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımıza daha dolu dizgin devam edeceğiz. Daha dün prestij caddemizin çalışmaları tekrardan başladı. Gençlik merkezimizi kazandırmak için artık son aşamaya geldik. Hanımlar lokalimizin ihalesine çıkılmak üzere. Bilakis mahalle konaklarımızı da ihale aşamasına getirdik. Size verdiğimiz sözü bir bir tutuyoruz, ancak halkımızın 3.5 yıl sabretmesini istiyorum. 3.5 yıl sonunda tüm sözlerimizi yerine getirmiş olarak sizin huzurunuzda olacağız. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, “Bozkırlı olmanın gururunu, bu topraklarda olmanın bereketini bizlere sunuyorsunuz. Hepinize bu program için teşekkür ediyorum. Ülkemizle ilgili çok önemli bir süreçteyiz. Bu süreç 2002 yılında başlayan hareketin, partimizin yapmış olduğu hizmetlerle ön plana çıkmasıyla, dış güçler tarafından, içerideki vatan hainleri tarafından mayıs ayından itibaren bu süreci durdurmak, ülkemizin daha fazla ileriye gitmesini engellemek için çalışmalar başlattılar, savaş başlattılar. Milyonlarca metre kare toprağa sahip Osmanlı devletinden bugün Anadolu topraklarına hükmeden devletiz. Dış güçlerin başlatmış olduğu bu savaş, içeriden ve dışarıdan yapılan savaşlar hala devam ediyor. Bu süreçte devletimizin, hükümetimizin arkasında durmalıyız. Bu seçimde Bozkır’dan %75 oy oranına sahip olmalıyız. Başbakanımıza sahip çıkmamız, Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmamız gerekiyor. Bütünleştiğimiz zaman ülke olarak çok daha iyi yerlerde olacağımızı temin ediyorum.”dedi.

Altunyaldız sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bozkır’da partimizin yönetime gelmesiyle birlikte çok değişiklik yaşamaya başladık. Belediyemizin yapmış olduğu tüm çalışmalardan haberdarız ve çalışmaları birlikte yürütüyoruz. Gerekli desteklerimizi her zaman göstermeye gayret gösteriyoruz. Belediye Başkanımız İbrahim Gün’ün de söylediği gibi, Bozkır’da 10 yıllardır çözülemeyen sorunları çözmeye başladık. Alt yapıdaki sorunları giderdikten sonra üst yapı çalışmalarına başlıyoruz ki gençlik merkezimizin ihalesi de son aşamaya geldi. Hanımlar lokalimizin, prestij caddemizin, kapalı Pazar alanımızın, mahalle konaklarımızın yapılması için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Başkanımızın parti adına vermiş olduğu söz bizim de sözümüzdür ve bu sözleri yerine getireceğimizden tüm vatandaşlarımızın emin olmasını istiyorum. Bu dönemin bitmesine 3.5 yıl gibi çok uzun bir süre var. Başkanımızla istişareli bir şekilde çalışmalarımızı dün olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz. Bugün bu toplantının tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.