Bozkır'da Mobil Belediye başladı

Bozkır'da Mobil Belediye başladı

‘Mobil Belediye’ projesi ilk olarak Sarıoğlan Mahallesinde başladı.

 

Bozkır Belediyesi “Mobil Belediye” projesi kapsamında  ilk olarak Sarıoğlan Mahallesinden yönetildi. 
Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Sarıoğlan Mahallesine, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, Belediyeyi bir günlüğüne Sarıoğlan Mahallesine taşıdı. Her Haftanın iki günü bütün mahallere bu projeyle gidilecek. 

 Mahallenin sorunlarını yerinde görüp değerlendiren ve yapılacak olan çalışmalar için planlama yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “sorunların giderilmesi için fikir alışverişinde bulunduk ve bu vesileyle çalışmalarımız daha da hızlandı. Sorunların giderilmesinde yerinde tespit, doğru çözüm ilkesiyle hareket ediyoruz. Çünkü yeni Büyükşehir yasasıyla birlikte daha profesyonel işler ortaya koymak istiyoruz. Bu işleri yaparken istişare bizim en temel güvencemiz. Her fırsatta halkımızla istişare ederek çalışmalarımızı yapıyoruz. Artık Bozkır kabuğunu kırıyor ve biz burada geleceğin, tarihi gibi görkemli olan bir Bozkır inşa ediyoruz. Çünkü Bozkır’da, artık günü geçirmek için değil, uzun vadeli ve daha kullanışlı işler yapılıyor.” şeklinde konuştu.

Zengibar Turizme kazandırılmayı bekliyor

Çalışmaların sadece fen işleri anlamında olmadığını, kültür ve turizm anlamında da çok önemli projelerinin olduğunu vurgulayan Başkan Gün, “fen anlamında birçok çalışma yapıyoruz ancak kültür ve turizm anlamında çok değerli projelerimiz de var. Bunlardan bir tanesi Zengibar Kalemiz. Zengibar kalemizi turizme kazandırmak için projelerimizi hazırlamaya başladık. İnşallah bu projemizden olumlu sonuçlar alacağız. Alacağımız olumlu sonuçlarla sadece Bozkır değil tüm bölge ilçeler için de önemli gelişme olacaktır.”diye söyledi.