Bozkır'da beyaz bayrak alan okullara teşekkür

Bozkır'da beyaz bayrak alan okullara teşekkür

​Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, beyaz bayrak sertifikası alma başarısı gösteren 12 okulun müdür ve müdür yardımcılarıyla bir araya gelerek başarılarından dolayı teşekkür ettiler.

Bozkır Belediyesi yeni konferans salonunda Bozkır Anadolu Lisesi, Lokman Hekim M.T.A.L. Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu, Serüstad M.T.A.L. Halk Eğitim Merkezi, Hacılar Ortaokulu, Üçpınar Ortaokulu ve Hamzalar Ortaokulu Müdür ve Müdür yardımcılarıyla bir araya gelen Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, başarılarından dolayı müdür ve müdür yardımcılarını tebrik ettiler. 
 
Gelecek senelerde beyaz bayrak sertifikasına sahip olan okul sayısının 12’den daha fazla olmasını temenni ettiğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır’da eğitim öğretim anlamında tüm kamu kurumlarımızla birlikte eğitimde önemli bir ivme yakaladık. Bunun meyvelerini her alanda almaya devam ediyoruz. Bugün de burada 12 okulumuzun beyaz bayrak sertifikası alma başarısı gösteren müdürlerimize ve müdür yardımcılarımıza teşekkür etmek için toplandık. Her birini göstermiş olduğu ilgiden ve başarıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Konuşmaların akabinde Bozkır kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, beyaz bayrak sertifikası alma başarısı gösteren 12 okulun müdür ve müdür yardımcılarına teşekkür plaketi verdi.