Bozkır’da "Ailemle Okuyorum" projesi

Bozkır’da "Ailemle Okuyorum" projesi

Konya'nın Bozkır ilçesinde Vali Kemal Katıtaş ilkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Ailemle Okuyorum" projesi hayata geçirildi. Proje...

 Konya'nın Bozkır ilçesinde Vali Kemal Katıtaş ilkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Ailemle Okuyorum" projesi hayata geçirildi.

Proje hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bozkır Vali Kemal Katıtaş ilkokulu Müdürü Mücahit Koçman yaptığı açıklamada, insan için en etkili öğrenme yolunun okumak olduğunu, okuyarak yetişmiş bir toplumun başarılı ve güçlü olacağını söyledi.

Okul olarak KOP tarafından "Okuma Alışkanlığını ve Kültürünün Arttırılarak Sürdürülebilirliğin Sağlanması (OKASS) proğramına " Ailemle Okuyorum" isimli proje ile başvuru yaptıklarını, projelerinin 6 yüz 78 proje arasından seçilerek 22 bin 500 liralık hibe desteği almaya hak kazandığını belirten Koçman şunları kaydetti:

"Bu proje ile değerli velilerimizi ve göz bebeğimiz öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmalarını amaçladık. Anne babaların okuması için seçtiğimiz 'Gerçekten Beni Duyuyor musun?' kitabı ile ailelerin çocuklarıyla daha sağlam iletişim kurmasını hedefledik. Projenin ilçemizin eğitim başarısının artması için önemli bir fonksiyonunun olacağına ve velilerim ve öğrencilerimin bu projeyi sahipleneceğine inancım tamdır."

Bozkır’da

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :