Bozkır Muhtarlar Derneği kuruldu

Bozkır Muhtarlar Derneği kuruldu

Bozkır Muhtarlar Derneği ilk genel kurulu toplantısını gerçekleştirerek resmen faaliyetlerine başladı.

 

Gerçekleştirilen genel kurul toplantısında Dernek Başkanlığına Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Yıldırım seçilirken Başkan Yardımcılığına Akçapınar Muhtarı Nejat Şen seçildi.

Bozkır Belediyesi Yeni Konferans Salonunda gerçekleştirilen Bozkır Muhtarlar Derneği ilk genel kurulu toplantısında konuşan Bozkır Belediyesi Başkan Vekili, Meclis Üyesi Ahmet Keleş, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak derneğin hayırlı olmasını diledi. Başkan Vekili Keleş, yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Sözlerime başlamadan önce bu birlikteliğin sağlanmasında emeği geçenlere ve bu birlikteliğin içerisinde olan muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bozkır’ımızın en ücra köşesine kadar birlikteliğimiz ve beraberliğimiz her platforma örnek olarak gösteriliyor. Bu yüzden burada da birlik ve beraberlik içerisinde olmamız bu anlamda büyük öneme sahiptir. Bugün burada düzenlenecek olan Bozkır Muhtarlar Derneğimizin İlk genel kurulu, muhtarlarımıza ve Bozkır’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca genel kurul sonrasında dernek başkanlığına ve yönetime seçilecek olan muhtarlarımızı şimdiden tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyor, tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Genel kurul sonrasında konuşan Dernek Başkanlığına seçilen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Yıldırım, “Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Birlikten kuvvet doğar ilkesinden hareket ederek kurduğumuz derneğimizin, mahallelerimizde ve Bozkır’ımızda önemli çalışmalar yapacağına inancım tamdır. Bugün itibariyle çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlıyoruz. Tüm muhtarlarımıza ve Bozkır halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Genel kurul sonrasında dernek yönetimi şu şekilde oluşmuştur. Başkan: Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Yıldırım, Başkan Yardımcısı: Akçapınar Muhtarı Nejat Şen, Sayman Üye: Yukarı Mahalle Muhtarı Fatih Öztürk, Sekreter: Karayahya Muhtarı İbrahim Sarı, Üye: Sorkun Mahallesi Muhtarı Veli Akgül. Yedekler: Bağyurdu Mahallesi Muhtarı Seyfullah İnce, Harmanpınar Mahallesi Muhtarı Ferhat Akbaş, Karacahisar Mahallesi Muhtarı Numan Şimşek, Demirasaf Mahallesi Muhtarı İsmet Evmez, Armutlu Mahallesi Muhtarı Kamil Hasyılmaz.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Hacılar Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Özdemir, Kayapınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Demirel, Sarıoğlan Mahallesi Muhtarı Kenan Bedir. Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Yazdamı Mahallesi Muhtarı Hasan Yalçınkaya, Söğüt Mahallesi Muhtarı Harun Sağlam, Hisarlık Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Özdemir.