Bozkır Belediye Başkanı Meram'a aday adayı oldu

Bozkır Belediye Başkanı Meram'a aday adayı oldu

Bozkır Belediye Başkanı Meram'a aday adayı oldu...

AK Parti'de aday adaylık başvurularının son gününde başvuru saati 24:00'e uzatılırken yeni isimler de ortaya çıkıyor. Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün AK Parti'den Meram Belediyesi aday adayı oldu.

İBRAHİM GÜN KİMDİR?

1968 Yılında Bozkır ilçesinde dünya’ya geldi. 1979 Bozkır-Hacılar Köyü ilköğretim Okulu;1986 Yılında ise Bozkır İmam Hatip lisesinden mezun oldu. 1988 Yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümüne girdi. 1992 Yılında mezun oldu. Askerlik görevini Muhabere-Piyade olarak Mamak ve Edirne-Süloğlu’nda tamamladı.

Siyaset yapmayı, kitap okumayı, spor yapmayı ve seyahat etmeyi seviyor. Siyaset Eğitim Seminerleri ve Ticaret Eğitim Seminerlerine katıldı. Konya Ticaret Odasında görev aldı. Ticaretle uğraşmakta. 2001 Yılında kurulan AK Parti Meram İlçe Teşkilatı kurucular kurulu Üyeliğinde bulundu. 2 Yıl AK Parti Meram İlçe Teşkilatında Ekonomik İşlerden Sorumlu

Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü 2004 Yılında yapılan yerel seçimlerde Meram Belediyesi Meclis üyeliğine seçildi. 5 Yıl bu görevi tamamladıktan sonra 2009 Yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den aday oldu ve Bozkır’dan İl Genel Meclis üyeliğine seçildi 30 Mart 2014 seçimlerine kadar da bu görevi yerine getirdi. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den aday olarak Bozkır Belediye Başkanı seçilmiştir. Bozkır Belediye Başkanlığı Görevini halen yürütmektedir.  Bozkır’da ikamet etmekte olup; İngilizce bilip; Evli ve 2 Çocuk babasıdır.