Bozkır 3. Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı.

Bozkır 3. Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı.

Bozkır Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı. 3 yaş ve üzeri çocukların başvuruda bulunabileceği şölenin kayıtları Bozkır Belediyesinden 4 Ağustos tarihine kadar yapılacak.

Geleneksel hale getirdikleri sünnet şöleninde, bu güne kadar 200 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bu yıl da 100 çocuğun sünnetini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

bozkir-belediyesi-geleneksel-3.-sunnet-soleni-kayitlari-basladi-(2).jpg

Çocukların Bozkır Devlet Hastanesinde Başhekim kontrolündeki ekip tarafından uygun koşullarda gerçekleştirildiğinin altını çizen Başkan Gün, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, “bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz 2 sünnet şöleninde toplamda 200 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik ve çocuklarımızın erkekliğe ilk adımlarında yanlarında olduk. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz sünnet şöleniyle birlikte yaklaşık 100 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu seneki sünnet şölenimizin daha coşkulu geçeceğine inanıyorum. Yine geleneksel hale getirdiğimiz gibi, çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini temin edeceğiz ve her bir çocuğumuza bisiklet hediye edeceğiz. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyor, sünnet şölenimizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.Haber Merkezi