Boyner'den facebook üzerinden "Kombinini Yarat" yarışması

Boyner'den facebook üzerinden "Kombinini Yarat" yarışması

İSTANBUL (AA) - Boyner, facebook üzerinden başlattığı "Kombinini Yarat" yarışmasıyla müşterilerine ses sistemi, hediye çeki ve indirim kazandırıyor.Boyner Büyük Mağazacılık'tan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Boyner, facebook üzerinden başlattığı "Kombinini Yarat" yarışmasıyla müşterilerine ses sistemi, hediye çeki ve indirim kazandırıyor.

Boyner Büyük Mağazacılık'tan yapılan açıklamaya göre, Boyner'in facebook sayfası ile üç mağazasında yer alan "Akıllı Vitrin" üzerinde oynanan "Kombinini Yarat" yarışmasına katılanlar, Philips DJ Ses Sistemi, 100 lira değerinde hediye çeki ve yüzde 20 oranında indirim kazanma şansı yakalayacak.

Yarışma, Boyner Online'ın facebook sayfasının yanı sıra Akasya AVM, İstanbul Forum AVM ve Cevahir Sport Mağazaları'ndaki "Akıllı Vitrin"ler üzerinden düzenleniyor. Boyner müşterileri, 3 Şubat tarihine kadar facebook sayfasında kendi kıyafet kombinlerini oluşturacak, tasarımlarını #kombininiyarat etiketi ile paylaşanlar arasından en başarılı kombinler jüri tarafından seçilecek. Yarışma sonunda 3 kişi Phillips DJ Ses Sistemi, 12 kişi Boyner'den 100 lira değerinde hediye çeki kazanacak.

Akasya AVM, İstanbul Forum AVM ve Cevahir Sport Mağazaları'ndaki "Akıllı Vitrin" üzerinde kombinlerini oluşturanlara ise yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı