Böyle oynarsak her takımı yeneriz demiştik

Böyle oynarsak her takımı yeneriz demiştik

Selim Ay, “Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında hak etmediğimiz bir yenilgi almıştık. O maçtan sonra böyle oynadığımız sürece her takımı yeneceğimizi birbirimize söylüyorduk. Nitekim bunu da bu maçla göstermiş olduk” dedi.

 

Atiker Konyaspor takım kaptanı Selim Ay, Fenerbahçe karşısında aldıkları hak edilmeyen yenilgiyi deplasmanda Kayserispor’u mağlup ederek telafi ettiklerini söylerken, çıkışlarının kalan maçlarda da devam edeceğini söyledi. “Bu maça çok iyi hazırlandık. Oynayan oynayan herkesin düşüncesi kazanmaktı” diyen Selim Ay, “Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında hak etmediğimiz bir yenilgi almıştık. O maçtan sonra böyle oynadığımız sürece her takımı yeneceğimizi birbirimize söylüyorduk. Nitekim bunu da bu maçla göstermiş olduk. Kayserispor ligin iyi takımlarından. Kendi sahalarında etkili oynuyorlar. Ama biz buna izin vermedik. Oyunun her alanında rakibi iyi kapattık, pozisyon vermedik. Bulduğumuz pozisyonlardan ikisini değerlendirip soyunma odasına önde girdik. İkinci yarıda sakin kaldık, skor avantajımızı iyi kullandık. Goller bulabilirdik. Ama olmadı. Çok önemli bir deplasmandan galibiyetle döndük. Mutluyuz. Biz böyle oynayalım yenemeyeceğimiz takım yok. Yolumuza devam ediyoruz. Her haftayı ayrı ayrı düşünüyoruz. Önce Y.Amasyaspor ZTK maçı, ardından Göztepe ile deplasmanda lig maçına çıkacağız. Her maçta olduğu gibi bu maçlarda da düşüncemiz tabiki de kazanmak” ifadelerini kullandı.

 TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Selim Ay, taraftarlara da teşekkür ederek, “Onlar içeride-dışarıda oynadığımız tüm maçlarda en büyük destekçilerimiz. Kayserispor maçında da tribünleri doldurarak bizi susmadan desteklediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz onlarla birlikte önemli bir gücüz. Aldığımız bu galibiyeti onlara hediye ediyoruz. Bundan sonra da bizi destekleyeceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu. Spor Servisi