Bourabia ve Traore Atiker Konyaspor'da

Bourabia ve Traore Atiker Konyaspor'da

Atiker Konyaspor, Faslı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia ve eski futbolcusu Fildişi Sahilli Abdou Razack Traore ile sözleşme imzaladı- Bourabia: "Taraftarlardan çok etkilendim. Müthiş bir atmosfer altında sahaya çıkacağımız için mutluyum"

 

 

Atiker Konyaspor, Levski Sofia’nın Faslı orta saha futbolcusu Mehdi Bourabia’yla 3, Kardemir Karabükspor’dan Abdou Razack Traoré ile 2 yıllık mukavele imzaladı.

Atiker Konyaspor, Büyükşehir Belediye Stadyumu içinde yer alan kulüp idari binasında gerçekleşen imza töreninde iki futbolcuyu yeşil beyazlı renklere bağladı. Geçtiğimiz sezon Bulgaristan’da Levski Sofya takımında forma giyen Mehdi Bourabia 3, K. Karabüksporlu Abdou Razack Traoré ise 2 yıllık sözleşme imzalayarak Atiker Konyasporlu oldu.

İmza töreninde konuşan başkan yardımcısı Fatih Yılmaz “Transfer sezonunun başlamasıyla beraber uzun süredir izlediğimiz futbolculardan bir tanesi olan Fas asıllı Mehdi Bourabia ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisi geçen sene Levski Sofya takımında forma giydi. Bugün itibariyle takımımızın bir parçası oldu. Bu sene de geçen sene olduğu gibi 3 kulvarda yarışacağız. Geçen sene önemli başarılar elde ettik. Özellikle Türkiye Kupası’nı kazanarak takımımızı yukarılara taşıdık ve tekrar Avrupa’ya direk gruplardan katılma şansı yakaladık. 3 kulvarda yarışacağımız için takımımızın kadrosunu genişletmek istiyoruz bu açıdan Mehdi’nin takımımıza katkı yapacağını düşünüyoruz. Atılan imzaların her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Atiker Konyaspor’a 3 yıllık imza atan Mehdi Bourabia ise konuşmasında “Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü burada emeği geçen çok insanlar oldu. Ben de çok emek sarf ettim bu transferin gerçekleşmesi için. Gelmeden önce gerek televizyonda, gerekse sosyal medyada taraftarlarımızı gördüm. Çok etkilendim. Müthiş bir atmosfer altında sahaya çıkacağımız için mutluyum. Onlara layık olacağız ve kulübümüzü daha üst basamaklara taşımaya devam edeceğiz. Eleme etaplarında Avrupa ile tanışmışlığım var ama ilk defa gruplarda oynayacağım. Geçen sene biraz güçlü bir gruba düşmüştük. Umarım bu sene bize daha uygun bir grup olur. Biz de o gruptan çıkarak taraftarımıza büyük bir mutluluk yaşatmış oluruz. Burada çok çalışıp faydalı olmak istiyorum. Şimdiden böylesine büyük bir taraftarın karşısına çıkacağım için heyecanlıyım” şeklinde konuştu.

Yeniden yuvaya dönen Abdou Razack Traore ise imza töreni sonrası yaptığı açıklamada “Buraya geri döndüğüm için gerçekten çok mutluyum. Transferin gerçekleşmesi için çabalayan herkese çok teşekkür ediyorum. Daha öncede burada beraberdik. Gerçekten çok güzel şeyler yaşadık. Tekrar eve dönüyorum ve bunun için çok mutluyum. Geçen sene yine Avrupa’ya gitmiştik bu sene tekrar bu hakkı kazandık. Artık Avrupa Kupası’nda farklı bir tarih yazmamız lazım. Ciddi kamplar başlayacak iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz geçen sene elde edilen başarıdan çok daha iyisini yapabilmek olacak. Yeniden büyük taraftarımızın karşısına çıkacağım için çok heyecanlıyım. Bir an önce ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :