Boşanma davası kanlı bitti

Boşanma davası kanlı bitti

Adıyaman’da, boşandığı eşinin ağabeyine semt pazarı içerisinde kurşun yağdıran şahıs, ortalığı savaş alanına çevirirken, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bilinmeyen nedenlerden dolayı eşiyle 3 ay önce boşanan M.B., daha sonra tekrar barışmak istedi. İsmi öğrenilemeyen kadının barışma talebini kabul etmemesi üzerine M.B, semt pazarında meyve ve sebze satan eski kayın biraderi olan A.K.’nin yanına gitti. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken olaya polis ekipleri müdahale etti. Kavga sonrası ifadesi alınan M.B., yanına kardeşi U.B’yi de alarak yeniden semt pazarındaki eski kayın biraderi A.K’nin yanına geldi. M.B ile U.B yanlarında getirdiği tabanca ve bıçaklarla A.K’ye saldırdı. Yaşanan olay esnasında semt pazarında bulunan onlarca insan korkudan sağa ve sola kaçarken, pazar içerisi adeta savaş alanına döndü.

Çıkan olayda M.B. ile A.K yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise incelemelerde bulundu.

Öte yandan olayı gerçekleştiren M.B’nin eşinden boşanmadan önce 7 Şubat 2016 tarihinde Ali Taşı Mahallesi, 1214 sokak içerisinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısına sabaha karşı çıkarak intihar teşebbüsünde bulunmuş ve görevliler tarafından ikna edilerek çıktığı çatından indirilmişti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.