Boş arazideki polis kovalamacası film setini aratmadı

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan 3 şüpheli, yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından polisler tarafından boş arazide kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri, "Abi ben sana ne yapabilirim, abi öldüm" dedi.

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde bugün öğle saatlerinde Aksaray Yolu'nda gerçekleşen bir olayda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurmak istedikleri 45 AEH 392 plakalı otomobile polis uyarısına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri, kaçan aracı takibe alarak yaklaşık 1 saat süren bir kovalamaca yaşandı. Bölgeye takviye ekipler sevk edildi.

f1.jpg

Şüpheliler, otomobillerini Büyükkayacık Mahallesi Lalehan Caddesi üzerinde bırakıp yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri, şüphelilerin peşine düşerek boş bir arazide gerçekleşen film sahnelerini aratmayan bir kovalamaca başlattı. Sonunda etkisiz hale getirilen şüpheliler, kelepçelenerek gözaltına alındı.

f2.jpg

Gözaltına alınan şüpheliler arasında İbrahim E., Onurhan U. ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs bulunuyor. İbrahim E.'nin polise yönelik ilginç bir savunma yaparak, "Abi seni nasıl zarara sokayım? Ben sana ne yapabilirim, abi öldüm" demesi dikkat çekti.

Öte yandan, şüphelilerin kaçtığı otomobil incelenmek üzere emniyet otoparkına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.