Borsa İstanbul'dan şehit ve gazi ailelerine iftar

Borsa İstanbul'dan şehit ve gazi ailelerine iftar

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul, şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi. Borsa İstanbul ev sahipliğinde verilen iftar, Borsa İstanbul...

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul, şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.

Borsa İstanbul ev sahipliğinde verilen iftar, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Borsa İstanbul Genel Müdürü Osman Saraç, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Kemal Yılmaz ve Çetin Ali Dönmez'in katılımıyla gerçekleşti.

Himmet Karadağ, burada yaptığı konuşmada, iftara Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin de katılmasının planlandığını ancak programları sebebiyle gelemediğini söyledi.

"Bizler, borsayı eviniz, bizleri de evladınız, kardeşiniz yani ailenizden biri gibi görmenizi istiyoruz." diyen Karadağ, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de sağlık diledi.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş ise şehitliğin büyük bir mertebe olduğunu, Cenab-ı Hakk'ın Kuran-ı Kerim'de direkt şehitleri muhatap aldığını kaydetti.

"Yumruk sıkılan el ile tokalaşılmaz" sözünü anımsatan Baş, eller açıksa tokalaşılabileceğini, iki el açıksa kucaklaşılabileceğini belirterek, bugün her zamankinden fazla birlik olmaya ihtiyaç olduğunu vurguladı.

İftarda şehit ve gazi aileleri adına gazi Ziya Erktürmen de kısa bir selamlama konuşması yaptı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :