BonusFlaş uygulaması 2 milyon kez indirildi

BonusFlaş uygulaması 2 milyon kez indirildi

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası'nın BonusFlaş uygulamasını, kullanıma sunulduğu Kasım 2015'ten bu yana 2 milyon kişi indirdi.Garanti Bankası'ndan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası'nın BonusFlaş uygulamasını, kullanıma sunulduğu Kasım 2015'ten bu yana 2 milyon kişi indirdi.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Bonus'un müşterilerinin hayatını kolaylaştıran BonusFlaş uygulaması, kullanıma sunulduğu Kasım 2015'ten bu yana 2 milyon kişi tarafından indirilerek yeni bir rekora imza attı.

Toplamda 1 milyon aktif kullanıcıya ulaşan BonusFlaş'ın tanıtımından bugüne kadar geçen 9 aylık sürede, uygulama üzerinden 3,9 milyon kampanya katılımı gerçekleştirildi. Marka iş birlikleriyle ayda ortalama 500 fırsat sunan BonusFlaş, seçkin markalarla düzenlediği özel kampanyalar sayesinde, kullanıcılarına ekstra indirim, taksit ve bonus/mil kazandırdı.

iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen BonusFlaş, kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemleri tek bir platform üzerinde toplayan içeriğinin yanı sıra hızlı ve pratik kullanım özellikleriyle kısa sürede müşterilerin beğenisini kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Vekili ve Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, BonusFlaş uygulamasının bugüne kadar gördüğü ilgiden son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

Genç, "1 yılda 1 milyon kullanıcı" hedefiyle yola çıktıkları BonusFlaş'ın tanıtımının ardından 2 ay içinde bu rakama ulaştığını anımsatarak, 9 ay içerisinde 2 milyon kişi tarafından indirilmesinin de kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Uygulama içerisinde en çok kampanya katılım, kart harcamalarını görüntüleme, peşin yapılan işlemleri taksitlendirme ve kredi kartı borç ödeme fonksiyonunun kullanıldığını aktaran Genç, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en sevilen kredi kartı Bonus'un, Türkiye'nin ilk ve gerçek mil programlı kredi kartı Miles&Smiles'ın, Türkiye'deki tek temsilcisi olduğumuz American Express Card'ın sunduğu ayrıcalıkları cep telefonlarına taşıyan BonusFlaş'ın, akıllı cihazların vazgeçilmez uygulamalarından biri haline geldiğini ve bu ilginin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Müşterilerimize her zaman fark yaratan, değer katan yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :